Cel mai popular profesor de matematică din România

0
115

După pensionare, profesorul de matematică Ioan Ursu a continuat să predea, dar pe internet. Siteul său a ajuns să fie vizitat de sute de mii de elevi români.

Ioan UrsuAproape în fiecare dimineaţă, la ora 8 fix, profesorul Ioan Ursu intră în sufrageria sa şi începe să scrie cu cretă albă pe o tablă pe care a adus-o în casă cu ani buni în urmă. Nu e nimeni în jurul său şi asta pentru că profesorul Ursu nu are elevi la pregătire în acele momente. Dar nu se poate spune că vorbeşte singur. El predă tuturor, online şi gratuit.

Lecţiile înregistrate de profesor ajung pe Youtube, unde sunt de folos pentru elevi din toate judeţele României.  Ioan Ursu face asta de trei ani, timp în care a încărcat sute de lecţii. Între timp, a deschis şi un site şi, de curând, chiar o televiziune online. “Grila de programe” e simplă: lecţii de matematică 24 de ore din 24.

Profesorul Ursu predă pentru elevi de toate vârstele: de la cei din clasele primare, la cei de la clasa a XII-a, care se pregătesc de BAC.

„Dacă nu are şansa să aibă un profesor de calitate, care să facă lecţia cu multă dăruire, atunci [elevul] poate să facă lecţii de unul singur”, spune profesorul.

Sursa: greatnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here