IPS Pimen îl felicită pe deputatul care se declară împotriva celor care “confundă fericirea cu funduleţul”

0
91

IPS Pimen

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, IPS Pimen, îl felicită pentru “poziţia sa de demnitate cetăţenească şi creştinească” pe liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, care declara că nu îi va încuraja prin votul său pe cei care “confundă funduleţul cu fericirea”.

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Într-o scrisoare oficială transmisă preşedintelui PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, IPS Pimen îi mulţumeşte acestuia şi îl felicită pentru poziţia pe care a avut-o, “de demnitate cetăţenească şi creştinească” în ceea ce priveşte problema celor care vor să pună sub autoritatea Constituţiei “păcatul sodomiei”.

În scrisoarea adresată deputatului PNL, IPS Pimen arată că, mai mult, căsătoria unui bărbat cu un alt bărbat “distruge nucleul societăţii, care este familia creştină”.

“Rugăm pe Bunul Dumnezeu să lumineze minţile celor care ne conduc, împiedicând pericolul ca România să se numească şi Sodoma”, mai spune Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor în scrisoarea adresată deputatului PNL Alexandru Băişanu.

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, săptămâna trecută, că nu îi va încuraja prin votul său pe cei care “confundă funduleţul cu fericirea” şi că nu doreşte să transforme România în Sodoma şi îi roagă “pe cei care nu au descoperit femeia să o facă, pentru că nu muşcă”.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în acest caz, iar deputatul Alexandru Băişanu s-a prezentat, marţi, în faţa Consiliului, care însă nu a luat o decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here