Ischgl – paradisul schiorilor

0
87

Ischgl este considerată de mai mulţi ani o veritabilă atracţie turistică. Arena Transnaţională pentru sporturi de iarnă din Ischgl este una dintre cele mai vaste zone schiabile interconectate din Alpi şi impresionează prin pârtiile sale perfect amenajate şi imense parcuri de distracţie.

IschglIschgl este cea mai cunoscută comună din zona de sporturi de iarnă Paznaun din vestul Tirolului. Staţiunea austriacă se află între Silvretta şi masivul Verwall. Comunele învecinate sunt Galtür, Kappl şi See.

Alături de activităţile sportive, zona schiabilă este scena unor evenimente de mare clasă. O perioadă cu totul specială pentru schi este şi luna ianuarie a fiecărui an, deoarece arena Silvretta se transformă într-o imensă galerie în aer liber. Zece perechi de artişti se reunesc cu ocazia concursului de sculpturi din zăpadă „Forme în alb “ şi creează în numai cinci zile modele de zăpadă înalte de mai mulţi metri.

In Ischgl, un autentic maraton de evenimente îşi aşteaptă vizitatorii în aprilie alături de concertul pascal Top of the Mountain Easter, campionatul mondial de schi, manifestări gastronomice şi cupa bucătarilor premiaţi cu stele.

Pe de altă parte, un sejur de iarnă în Ischgl nu poate fi complet fără atracţiile culinare de la bucătăria tiroleză tradiţională. Numeroasele celelalte beneficii exclusiviste ale membrilor includ, printre altele, un propriu acces vip spre linia Silvretta; un ghid personal din partea Academiei pentru sporturile de iarnă; testări gratuite ale celor mai noi modele de schiuri şi snowboard-uri precum; boxe gratuite de depozitare a echipamentului pentru sporturi de iarnă în staţia de munte şi cea din vale.

Lucrurile nu se opresc aici! Când programul unei zile de schiat se apropie de sfârşit, atmosfera din jurul pârtiei redevine incendiară. Nicăieri zona nu este mai încântătoare ca în Ischgl. Multitudinea de localuri în cele mai diverse stiluri este unică în întreg spaţiul alpin.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here