Iubește și fă ce vrei, sau nu iubi și pierzi…

Catedrala sunt eu...iubește-L pe Dumnezeu

0
115
Azsmr-Iubește
Azsmr-Iubește

Catedrala sunt eu…iubește-L pe Dumnezeu!

Iubește-L pe Dumnezeu!-“Şi deodată, în mijlocul naosului, înţeleg ceva extraordinar: catedrala sunt eu, e fiecare dintre noi…Da, suntem o catedrală, nu încape nici o îndoială. Dar ce se află în spaţiul din catedrala mea ascunsă ?” “Zahir”-Paulo Choelio.

Iubirea este armonie

Iubește și fă ce vrei, pentru că universul este armonie, pentru că iubirea este iertare și oricât de departe am fi de Dumnezeu, El ne cheamă prin  glasul Îngerului păzitor. Să deslușim binele de rău și să nu ne pierdem în mijlocul încercărilor!

Iubește și fă ce vrei, pentru că Îngerul păzitor stă de-a dreapta si ne îndeamnă la pocăință și ne îndrumă pașii spre bine și spre lucrarea faptelor bune, ce ne aduc liniștea și pacea.

Iubește și fă ce vrei, pentru că fiecare copil care vine pe lume este iubire, speranță și ne învață lecția reînnoirii, a harului, a ceea ce uneori nu putem accepta  ce viața ne oferă din plin.

Iubește pentru că Dumnezeu ne oferă din plin

Iubește și fă ce vrei, pentru că Dumnezeu oferă din plin, de multe ori viața neîntrebându-ne dacă vrem acel lucru. Noi trebuie să primim fără să ne îndoim, căci a te îndoi este omenește, a greși este firesc, dar a te ridica este dumnezeiește.

Iubirea reprezintă garanția faptelor bune

Iubește și fă ce vrei, pentru a umple viața celorlalți cu lucruri mici, pentru că iubirea reprezintă garanția faptelor bune, ea înseamnă compasiune și admirație. Să fii prietenul lumii vii, înseamnă să te îngrijești de cei din jurul tău. Aceasta să o faci fără să te îndoiești și înseamnă încredere deplină că Dumnezeu este cu tine. Că oricât de greu ți-ar fi, Dumnezeu nu te lasă.

Nu “fă ce vrei și iubește”, ci “iubește și fă ce vrei”, să pui iubirea înaintea faptelor tale, aceasta este garanția  și esența vieții:  “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru că oricine crede în El să nu piară, ci sa aibă viață veșnică” – Ioan 3:16.

Ionela Moldovanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here