Iulian Zâmbrean, în Festivalul “Imaginaria, fotografia en primavera” din Castellon

0
99

CCUHE7SWAAA1vLOIulian Zâmbrean participă cu expoziția “Limbo” în cadrul celei de-a XII-a ediții a Festivalului “Imaginaria, fotografia en primavera” din Castellon, alături de peste 35 de expoziții și aproximativ 50 de activități.

Potrivit unui comunicat al ICR Madrid, expoziția a fost prezentată inițial la sediul institutului în perioada 6 martie — 9 aprilie, având succes la public și în presa locală.

“Limbo” de Iulian Zâmbrean, alături de expoziția Ankăi Moldovan, “No Lugares”, și a Simonei Rota din cadrul Festivalului Internațional de Fotografie PhotoEspana 2014, “Instant Village”, se înscrie în strategia ICR de la Madrid de a promova artiștii români stabiliți în Spania, prin organizarea de expoziții și susținerea de colaborări cu instituții de artă spaniole.

Expoziția “Limbo” de Iulian Zâmbrean, curatoriată de Daniel Belinchon, va putea fi vizitată la Sala Gotică a Primăriei din Villafranca în perioada 16 mai — 21 iunie.

Colaborator al agenției Whitepress, Iulian Zâmbrean trăiește în Spania de nouă ani, iar în ultimii șapte ani a început să lucreze și să colaboreze cu diferite reviste în calitate de fotograf.

Din 2014 este membru al Asociației Naționale a Jurnaliștilor de Presă și Televiziune din Spania și tot în 2014 a câștigat marele premiu la categoria individuală la concursul de fotojurnalism foto CAM din Madrid, organizat de Guvernul regional al Comunității Madrid, mai informează ICR de la Madrid.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here