Stil elvețian în singurul restaurant de gheață din România

0
111

Jakob Hausmann Sâmbătă, 28 februarie, începând cu ora 19.00, elvețianul Jakob Hausmann, primul maestru bucătar va oferi gurmanzilor un adevărat spectacol culinar.

“Acesta va găti în singurul restaurant de gheață aflat în Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgăraș”, au anunțat marți, organizatorii evenimentului.

Meniul va conține supă de orz în stil elvețian, somon graved marinat, cu Cous-Cous și aromatizat cu fructe citrice. Mai mult, pe lista bunătăților” se va afla mușchiul de porc cu sos de fondue, cu legume blanchate și cartofi noi; brânză elvețiană cu roșii cherry dulci și Panna Cotta cu fructe de pădure flambate.

Conform http://www.agerpres.ro, “chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul șef al restaurantului Mica Elveție din Centrul Istoric al Capitalei. El este una dintre vedetele preferate ale presei culinare din țară și din străinătate”.

Preparatele lui chef Jakob Hausmann au fost degustate de clienți precum Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink sau Steven Seagal.

Alexandra Gîrbea

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here