Job de vis: 100.000 de dolari ca să te plimbi în jurul lumii

0
209

vacanta-exotica2Un site internaţional de călătorii este în căutarea unui explorator. Dacă va fi pe placul companiei, călătorul va trebui să parcurgă 100 de destinaţii într-un an şi va primi 100.000 de dolari pentru asta, informează Reuters.

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Platforma online Jauntaroo, prezentă pe piaţă de doar doi ani, a găsit o metodă îndrăzneaţă de a se promova, scrie Forbes.

Proprietarii platformei sunt în căutarea unui Chied World Explorer îndrăzneţ în jurul lumii timp de un an şi să-l plătească cu 100.000 de dolari.

Pentru a câştiga aceşti bani, exploratorul trebuie să scrie pentru website şi să apară în episoade video cu fiecare dintre cele 100 de destinaţii. Costa Navarino din Grecia, insulele Maldive şi Berlin, sunt doar câteva repere.

Pentru a alege cel mai bun explorator, compania cere aplicanţilor un video de 60 de secunde, în care aceştia trebuie să explice de ce sunt cei mai bun pentru acest post. Termenul limită este 15 septembrie, iar primiii 50 de selecţionaţi vor fi anunţat în noiembrie.

În finala vor intra cinci dintre cei mai buni, iar după o serie de interviuri, câştigătorul serviciului de vis îşi va începe călătoria în cele 100 de destinaţii, în ianuarie 2014.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here