Jurnal de Tabără: Statistică și Sponsori

0
186
Vă prezentăm o serie de statistici care vorbesc despre participanții la ediția a VIII-a a Taberei de creație  ”Aripi de Îngeri”.

tabăra Aripi de ingeriAșa cum bine știm, tabăra a fost internațională.

Au participat copii și tineri din România, Germania, China și Republica Moldova. Din Germania au fost prezenți 20 de copii, Hong Kong -12, Rep. Moldova- 15, iar din România, numărul copiilor crește de la an la an –  216.

În ceea ce privește localitățile din care provin participanții din România, mai mult de jumătate fac parte din comunitatea locală, Săvinești. Un procent neașteptat de mare, 3,24% aparține copiilor care locuiesc în Italia cu părinții lor, iar acum, revenind în vacanță în România au avut ocazia să participe la tabăra.

Structura pe grupe de vârstă a participanților la tabăra ne arată un procent mare de copii care se pregătesc să meargă la școală (47,07% dintre ei au între 6 și 7 ani) din cadrul grupei ”Piticot”.

Grupa Junior a înregistrat o componență aproximativ echilibrată a tuturor vârstelor incluse între 9 și 12 ani, în timp ce grupa Seniorilor, copiii cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani au reprezentat majoritatea (80% din componența grupei).

Numărul cel mai mare de participanți s-a înregistrat în cadrul grupei Junior (95 copii), urmat de grupa Piticot (66 copii)  și Seniori  (55 copii).

Dorim, pe acestă cale, să mulțumim sponsorilor și colaboratorilor noștri, care au fost de un real sprijin în realizarea ediției a VIII- a a Taberei de creație ”Aripi de înger” desfășurată la Săvinești

Ştefan Gheorghe – Primar Piatra Neamţ

Daniel Horciu – Primar Comuna Săvineşti

Culiţă Tărâţă – Președinte Consiliul Județean Neamț,  preşedinte Holding TCE 3 Brazi

Ionel Arsene – Preşedinte PSD Neamţ

Gabi Paisa – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Piatra Neamț

Oana Andreea Schmidt-Hăineală – Preşedinte Consiliul Superior al Magistraturii

1 TV Neamt

EST TV Neamţ

SC Realitatea Media SRL

SC Sedpress Ceahlăul SRL

SC Grupul de Presă Accent SRL

SC Perla Invest SRL

SC Kubo Ice Cream Company SRL

Asociaţia Ursula Honeck Piatra Neamt

SC Cezar Trans SRL

SC Schwank SRL

Birou Notarial Cristudor Elena

SC Decor Lux SRL

SC Grup Messina SRL

SC Palina Com SRL

 

Redacția Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here