La 9 ani câştigă peste un milion de dolari pe an dintr-o joacă de copil

0
313

evanLa numai 9 ani, un copil a reuşit să strângă, pe YouTube, peste un million de abonaţi şi peste un milliard de vizualizări.

Potrivit Business Insider, citat de Mediafax, Evan este băiețelul din spatele canalului EvanTubeHD. Ajutat uneori de sora şi mama sa, micuțul prezintă diverse jucării şi jocuri video, reuşind să adune 1,3 milioane de dolari într-un an din materialele încărcate pe YouTube.

Totul a început ca un joc pus la cale de Evan şi tatăl său, Jared. Toate veniturile obţinute din activitatea canalului pentru prezentări sunt investite sau păstrate în conturi pentru copii, a explicat Jared.

Într-un interviu pentru Newsweek, tatăl său, Jared, susţine că are o echipă separată pentru vânzarea de publicitate care negociază cu diverse firme. „Sunt incluse atât reclame care apar în materialele de prezentare, cât şi produse care sunt prezentate în videoclipuri. Cea mai mare parte a veniturilor este constituită de reclamele care apar în videoclipuri”.

Evan, care este şi un adevărat fan Angry Birds, îşi publică materialele pe You Tube încă din 2011 şi deţine, în prezent trei canale: EvanTubeHD, EvanTubeRAW şi EvanTubeGaming. Sora lui Evan, Jillian, apare în multe din videoclipurile sale.

maxresdefault

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here