La doi ani are un IQ mai mare decât liderii lumii

0
95

article-2348759-1A835AEF000005DC-109_634x418_9d301af7b4Adam Kirby a devenit cel mai tânăr membru organizației Mensa din Marea Britanie. Cu un IQ de 141 de puncte, el este mai deștept decât Barack Obama sau David Cameron.

Mensa este o organizație internațională care adună oameni cu un IQ peste mediu. Adam Kirby, în vârstă de doar doi ani și patru luni, a devenit cel mai tânăr membru al Mensa UK, scrie The Daily Mail.

Născut în Michan, Surrey, Marea Britanie, Adam și-a uimit părinții încă înainte de împlinească un an. La numai 10 luni, el știa deja să citească în limba engleză, iar acum învata să vorbească în spaniolă, franceză si japoneză.

“Atunci când majoritatea copiilor învată să meargă, Adam citește cărți. Dezvoltarea lui este incredibilă” a marturisit tatăl său, de profesie consultant IT.
La doi ani, Adam știe tabla înmulțirii, poate aduna și scădea, a învățat să numere în mai multe limbi și cunoaște planetele sistemului solar.

În Mensa UK au mai fost acceptați 18 copii înainte să împlinească șapte ani.

Puteti accesa :https://jurnalspiritual.eu/manuela-prajea-singurul-profesor-din-romania-nominalizat-la-nobelul-pentru-educatie/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here