La mulți ani, Margareta Pâslaru! La 71 de ani, cel mai frumos cadou este să poată ajuta alți artiști

0
593

RTEmagicC_margareta_paslaru.jpgMargareta Pâslaru sărbătorește miercuri 71 de ani. Artista a mărturisit că cel mai frumos cadou pe care ar putea să-l primească acum ar fi confirmarea vânzării CD-ului ”Actorii cântă” în beneficiul campaniei ”Artiștii pentru artiști”.

“Îmi doresc vestea bună care confirmă vânzarea CD-ului de autor ‘Actorii cântă’ în beneficiul campaniei ‘Artiștii pentru artiști’. Îmi voi sărbători aniversarea lucrând cu plăcere, definitivând textul unei compoziții. Ziua se va încheia în familie”, a declarat Margareta Pâslaru, pentru Agerpres.

Întrebată fiind care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit de-a lungul timpului, ea a răspuns: “Vorbind despre 56 de ani activi în lumea artistică, alegerea nu e simplă, au fost diferite piscuri. Admiratorii fideli au răspuns dăruirii mele cu dragoste, aplauze și flori. Din câte am aflat, anumite drumuri pe care le-am deschis au devenit ‘documente’ care îi inspiră pe alții. Îmi face plăcere să susțin tinerii talentați. Evoluția presupune exigență, prin muzică pledez în favoarea mediului înconjurător. Libertatea nu se învață, ci reflectă un fel de a fi. (…) În cadrul rubricii radiofonice “Margareta prezintă pe…” susțin tineri talentați, pe unii cooptându-i în propriile proiecte; schimb de energii creatoare. Încă din anul 2010, ofer un premiul anual care îmi poartă numele, pentru “Originalitate Interpretativă”. Anul trecut l-a primit Călin Grigoriu, chitarist-orchestrator inspirat. Vom afla până la toamnă cine va câștiga premiul în 2014″.

Artista a adăugat că apreciază în mod deosebit faptul că și Grupul Allegretto, condus de Adriana Codreanu, interpretează compoziția sa, text și muzică, “Setea de a cunoaște”.

Margareta Pâslaru nu i-a uitat nici pe Angela Similea, Mirabela Dauer și Daniel Iordăchioaie, care își sărbătoresc ziua de naștere odată cu ea și le-a transmis gândurile sale bune: “Continuând ‘tradiția’ și anul acesta, le doresc colegilor realizarea viselor”.

Ana Grama

 Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here