Lac îngropat și Buncărul secret – descoperirile rușilor

0
93

s560x316_Lacul_VostokSocietatea actuală este adesea guvernată de noi apariții, de noi invenții și cercetări care tind să revoluționeze lumea înconjurătoare. Cât mai mulți specialiști vor să demonstreze omenirii că evoluția nu stă în loc, astfel se înscriu în cursa realizării unui plan eficient și eficace de dezvoltare.

În cele relatate mai sus se încadrează și cercetătorii ruși, ce au făcut o descoperire uimitoare, și anume au arătat lumii apariția unui lac îngropat de 20 de milioane de ani, situate la 4 kilometri sub gheața din Antarctica. Zona în care s-a făcut descoperirea se numește  Lacul Vostok.

În ciuda faptului că în acest lac înghețat se speră să se descopere noi forme de viață, oamenii de știință ruși a avut parte de o supriză: în timp ce demarase căutările în ceea ce privește noi forme de viață ce nu au fost descoperite încă, s-a găsit un buncăr nazist, în care s-ar afla secretele ascunse ale lui Hitler, opinează rușii.

“Se crede ca spre sfârsitul celui de-al doilea război mondial naziștii au ajuns până la Polul Sud și au început să construiască aici un buncar secret. Soldații germani au venit cu niște submarine și au început o construcție de gheață, unde au depozitat cele mai bine păzite secrete, printre care și rămășițele lui Hitler și Eva Braun”, reliefează unul dintre cercetători.

Alexandra G.

Jurnal Spiritual

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here