Lansare de carte: “Jocul RIPPER”, de Isabel Allende

0
96

9 mai 2015 2“Jocul RIPPER”, un nou roman de Isabel Allende, va fi lansat miercuri, 13 mai, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. La eveniment vor participa Ioana Bâldea Constantinescu, scriitoare si jurnalist cultural, Elisabeta Lăsconi, critic literar, şi Iuliana Alexa, redactor-şef al ediţiei în limba română a revistei Psychologies.
Întâlnirea va fi moderată de Andreea Răsuceanu, critic literar şi senior editor Humanitas Fiction. Actriţa Letiţia Vlădescu va citi un fragment din roman, informează un comunicat de presă.

În noua carte apărută la Humanitas Fiction în traducerea Corneliei Rădulescu, celebra scriitoare chiliană se depărtează de stilul literar care a consacrat-o, cel al realismului magic şi al ficţiunii istorice, şi abordează o tematică nouă.

Rezultatul este un pasionant thriller care o apropie pe Isabel Allende de marii maeştri ai genului ca Agatha Christie sau Arthur Conan Doyle.
Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here