Lansare de carte: “Zig zag prin alfabetul vieţii”, de Vladimir Găitan

0
245

Gaitan-copertaActorul Vladimir Găitan şi-a lansat, joi, la Biblioteca Centrală Universitară din Iaşi, volumul “Zig zag prin alfabetul vieţii”, eveniment care se înscrie în cadrul manifestărilor organizate în cadrul celei de-a şasea ediţii a Serilor Filmului Românesc Timpul.

“Vladimir Găitan are talentul, plăcerea, priceperea de a povesti. Sunt foarte multe mărturisiri, foarte multe elemente pitoreşti, sunt foarte multe lucruri foarte vii în această carte. Nu am simţit nicio clipă că sunt lucruri spuse din condei. Este o carte pe care o recomand, e o carte despre orele, zilele, lunile de frământare în procesul de pregătire a unui rol. Este o carte la finalul căreia te simţi îmbogăţit. E o carte despre parteneriatul de pe scenă, dar şi despre parteneriatele din viaţă”, a declarat teatrologul Oltiţa Cîntic, citat de Agerpres.

Prezent la eveniment, actorul George Mihăiţă a spus că îl leagă o strânsă prietenie de Vladimir Găitan.

“Eu am trăit multe momente. Chiar şi ce nu s-a scris. Este pentru prima oară când declar public că îl consider pe Vladimir Găitan fratele meu. Sigur, filmările la ‘Reconstituirea’ ne-au legat pe viaţă, apoi au mai fost câteva filme, mai ales că ani buni am fost colegi de cabină la Teatrul de Comedie. El îşi cunoaşte valoarea, prin modestia sa e mereu cuceritor”, a spus actorul George Mihăiţă.

Evenimentul face parte din cadrul manifestărilor cultural artistice organizate, în perioada 6-10 mai, de Asociaţia Studenţilor Jurnalişti şi revista culturală Timpul, în cadrul Serilor Filmului Românesc Timpul.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here