Remediile bunicilor. Știați că…

0
114

leacuri băbeștiLeacuri băbești – Uneori fac minuni

Cu toţii am apelat într-un moment sau altul la sfaturile bunicii. Fie că ne-am masat gâtul cu spirt în momentul în care ne-a durut, fie că am folosit usturoiul pentru o măsea umflată, leacurile băbești au dat rezultate de foarte multe ori.

Leacuri băbești – iaurt, ulei de măsline, zahăr

… Iaurtul (cel natural, nu nebuniile cu fructe şi zahăr) te poate vindeca de respiraţie urât mirositoare? Face acest lucru datorită conţinutului său de bacterii “bune” care omoară bacteriile “rele” ce îşi duc existenţa în gura ta.

… Uleiul de măsline îţi curăţă pielea de eczeme? Conţinutul său bogat în vitamina E, are un efect extraordinar asupra pielii, lăsând-o fină şi curată. Pentru a beneficia de efectul său curativ, uleiul trebuie folosit pentru masarea pielii problematice.

… Zahărul, pe lângă faptul că este nesănătos, poate fi folosit şi într-un scop vindecător. Te vindecă de sughiţ? În momentul în care apar aceste spasme ale gâtului denumite sughiţ, ia o lingură plină de zahăr şi mănânc-o. Într-un minut vei vedea efecte miraculoase.

Leacuri băbești atipice

… Un creion ţinut între dinţi poate înlătura durerea de cap? Sună ciudat, însă toată tehnică are o explicaţie cât se poate de logică. De foarte multe ori, durerile de cap apar datorită încleştării maxilarului care provoacă tensiuni în toţi muşchii faciali. Un creion poziţionat între dinţi eliberează aceste tensiuni şi te scapă de durerea de cap.

… Vodka înlătură mirosul neplăcut de picioare? Pe lângă proprietăţii sale de combustibil pentru distracţie, vodka are şi efecte ceva mai sănătoase. Dacă ai picioare cu probleme, încearcă să le ştergi cu un şerveţel înmuiat în vodka. În scurt timp, problemele tale vor dispărea!

Evident, există nenumărate alte leacuri băbești şi fiecare cultură are propriile soluţii pentru probleme minore de sănătate. Ideea de bază este că putem avea o viaţă plină şi sănătoasă folosind lucruri care ne sunt la îndemână.

Referințe: Arta Cunoașterii

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here