Led Zeppelin, în ediție de lux: Reeditarea albumului “Physical Graffiti”, la 40 de ani de la lansare

0
90

Led Zeppelin Trupa britanică Led Zeppelin marchează 40 de ani de la lansarea albumului său “Physical Graffiti” cu o reeditare de lux a acestuia. Aceasta este modernizată și masterizată de chitaristul Jimmy Page, fostul lider al grupului.

Potrivit agenției EFE, cutată de Agerpres, albumul reeditat conține un disc extra cu șapte piese inedite. Printre acestea se numără și prima versiune a ‘Trampled Under Foot’ intitulată ‘Brandy & Coke’, sau variante brute ale unor cântece precum ‘In My Time Of Dying’ y ‘Houses Of The Holy’.

Această nouă ediție de lux al celui de-al șaselea album al trupei va apărea pe piață la aceeași dată la care a fost lansat originalul în 1075 — 24 februarie, potrivit unui comunicat al companiei discografice Warner.

Trupa britanică va oferi fanilor săi oportunitatea de a asculta piese dintr-o perspectivă inedită. Vor fi înregistrări realizate în studiourile Sunset Sound (SUA) ale unor piese ca ‘Boogie With Stu’ și ‘Driving Through Kashmir, sau o versiune orchestrală de opt minute a hitului lor ‘Kashmir’.

Physical Graffiti va fi pus în vânzare în diferite formate 3CD, 3LP și o cutie de lux. Aceasta conține un album de 96 de pagini cu fotografii nemaivăzute până acum.

Led Zeppelin s-a format la Londra în 1968. De-a lungul a 12 ani de carieră a devenit una dintre cele mai mari trupe de rock din istorie. Au avut 300 de milioane de discuri vândute în întreaga lume. Trupa Led Zeppelin s-a destrămat în 1980. Acest lucru s-a intamplat în urma decesului toboșarului John Bonham.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here