Leonardo diCaprio, în rolul lui Putin: “Este un personaj fascinant pentru un actor”

0
350

Actorul Leonardo diCaprioblogdicultura_16863e94c86747902f7a729b033ff840 - Copy va interpreta rolul preşedintelui rus Vladimir Putin într-un film intitulat “Putin”, un thriller politic al cărui filmări vor începe în 2016, informează cotidianul La Stampa, citând postul de televiziune Dozhd.

“De la ofițer KGB, la prim-ministru și președinte”, a declarat Valeri Saarian, unul dintre directorii casei de producţie Knights Bridge Entertainment, relatează Rador

“Un om-un mit. O viziune a vieții personale și a carierei unuia dintre cei mai influenți oameni din lume”, a adăugat Saarian pentru a da o idee despre conţinutul filmului.

Potrivit televiziunii ruse, DiCaprio ar fi acceptat deja rolul. De altfel, actorul declara recent: “Putin, sună foarte interesant. Aș vrea să-l interpretez. Este un personaj fascinant pentru un actor. Şi Lenin ar fi un rol interesant. De asemenea, mi-ar place să-l interpretez şi pe Rasputin”.

307153226 - Copy

Despre cel care va regiza filmul “Putin”, Saarian a dezvăluit doar că acesta este “cunoscut de toți”. Scenariul a fost scris de trei autori, iar pelicula va fi filmată în Rusia, Statele Unite și Europa și ar trebui să fie difuzată în prima jumătate a anului 2017, cu un an înainte de alegerile din Rusia.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here