Liceenii nemţeni, invitaţi la studii în Israel

0
91

imagesCA7MWZUIOferta se adresează elevilor din clasele a X-a şi a XI-a, indiferent de profilul pe care îl studiază.

Liceenii nemţeni cu rezultate foarte bune la învăţătură îşi pot finaliza studiile liceale în Israel, la Eastern Mediterranean International School, în cadrul unui program susţinut financiar de Ministerele Educaţiei şi Afacerilor Externe din Israel. Candidaţii trebuie însă să demonstreze că s-au implicat în acţiuni de voluntariat cu impact în comunitate şi că sunt buni vorbitori ai limbii engleze. Scopul acestui program este să ofere elevilor posibilitatea de a fi educaţi într-un mediu multicultural.

Studii în mediu multicultural

În unitatea de învăţământ din Israel, situată la aproximativ 25 de km de Tel Aviv, învaţă elevi din Israel în proporţie de 20%, elevi musulmani, tot 20% şi restul tineri de diferite naţionalităţi. Pentru a intra în program elevii trebuie să completeze un formular online. Detalii în acest sens se găsesc pe site-ul Inspectoratului şcolar Judeţean (ISJ). „Elevii interesaţi pot accesa online site-ul liceului, la adresa www.em-is.org. Formularul de înscriere se adresează atât elevilor cât şi părinţilor acestora, iar în urma completării elevul va primi un cod care este de fapt şi paşaportul de comunicare în continuare”, a precizat profesor Romeo Roman, inspector şcolar pentru proiecte educaţionale europene în cadrul ISJ Neamţ.

Elevii interesaţi de ofertă trebuie să se hotărască repede pentru că termenul-limită de înscriere este data de 28 februarie.

Sursa: ziarulevenimentul.ro

Jurnal Spiritual

Puteti accesa: https://jurnalspiritual.eu/un-elev-din-campulung-moldovenesc-bursier-la-academia-fortelor-aeriene-din-sua/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here