Lucrările lui Dali și Miro vor fi expuse timp de opt săptămâni la Iași

0
91

Lucrările unor mari artiști suprarealiști, precum Salvador Dali sau Joan Miro, vor fi expuse timp de opt săptămâni la Iași, în cadrul unui proiect derulat de conducerea Complexului Muzeal Moldova.

joan miroLăcrămioara Stratulat, directorul Complexului Muzeal Moldova a declarat joi, pentru AGERPRES, că poartă discuții cu reprezentanții mai multor muzee din lume pentru a aduce la Iași peste 200 de lucrări de grafică, obiecte care i-au aparținut lui Salvador Dali, precum și cărți și cataloage ale lucrărilor sale, care au fost expuse în diferite colțuri ale lumii.

Alte 60 de tablouri ale artistului spaniol Joan Miro vor fi expuse și ele în cadrul aceleiași expoziții, la Palatul Culturii.

‘Aceste lucrări vor deschide practic șirul expozițiilor temporare de la Palatul Culturii, un proiect pe care îl derulăm în colaborare cu Institutul Cultural German și o agenție de profil din Luxemburg. Expoziția se va desfășura din 2017, pe o suprafață de 500 de metri pătrați. Lucrările lui Salvador Dali vor sta la Iași timp de opt săptămâni’, a explicat Lăcrămioara Stratulat, directorul Complexului Muzeal Moldova.

Sursa: Agerpres

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here