Mai frumos ca în filme: A donat un rinichi unui necunoscut și acum se căsătorește cu el

0
149

627x0O tânără din Statele Unite care i-a donat unul din rinichi unui necunoscut se căsătorește cu bărbatul a cărui viață a salvat-o, relatează The Independent.

“Nici într-un milion de ani nu mi-am imaginat că mi s-ar putea întâmpla așa ceva”, a mărturisit Ashley McIntyre.

“Imediat ce am început să ne întâlnim, ne-am dat seama că asta este ceea ce căutam”, a povestit Danny. Danny a cerut-o pe nevastă pe Ashley în ziua de Crăciun, iar acum urmează să se căsătorească.   Ashley este deja însărcinată cu o fetiță care se va naște în luna iunie.

Poveste lor începe în urmă cu un an. Atunci Ashley McIntyre, de 26 de ani, a decis să-şi doneze un rinichi unui bărbat de 25 de ani care făcea dializă 12 ore pe săptămână pentru a rămâne în viaţă. Ashley a auzit povestea tânărului de la mama şi bunica ei, care comentau o emisiune radio, relatează ABC News. Danny Robinson, bărbatul carre avea nevoie de transplant renal, îşi pierduse tatăl în 2012, din cauza unui cancer cerebral, iar în ziua de Crăciun, în 2011, casa i-a ars până la temelii. Mama tinerei şi-ar fi dorit să-l ajute pe Danny, cu atât mai mult fiindcă avea grupa 0, de donator universal, dar nu putea fi donator din cauza problemelor de sănătate pe care le avea.

Ashley-McIntyre

“Lucrurile s-au legat. M-am gândit atunci: «Şi eu am grupa 0 şi nu am probleme de sănătate»”, a povestit Ashley.  A luat legătura cu spitalul la care mergea tânărul şi s-a oferit să-l ajute, dar nu a vrut să-l cunoască până când nu a aflat că este compatibilă cu el, de teamă să nu-şi facă speranţe. Transplantul a decurs bine şi tânărul s-a recuperat, iar o lună mai târziu, avea să-şi cunoască donatoarea. Tinerii au păstrat legătura după intervenția chirurgicală prin mesaje și telefoane până în luna mai, când și-au dat prima întâlnire. Când, în cele din urmă, s-au întâlnit, lui Ashley i s-a părut drăguţ.

“De cum am început să vorbim, era ca şi cum ne cunoştea de o veşnicie”, îşi aminteşte tânăra.

Mama lui Danny, Denise Stutzenberger, a dezvăluit că, până să o vadă faţă în faţă pe Ashley, era convinsă că fiul ei va sfârşi prin a se căsători cu ea. După ce a întâlnit-o, femeia i-a spus lui Ashley: “O să îmi fii noră chiar dacă acum nu îţi dai seama”.

“Nu am ştiut să explic acest sentiment pe care l-am avut când am văzut-o, însă ceva din interior îmi spunea că aşa va fi…”, a povestit viitoarea mamă soacră.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here