Maratonul Internațional Brașov

0
134

Maratonul Internațional BrașovÎncepe Maratonul Internațional Brașov – 3000 de pasionați de sport și de mișcare – Înscrierile în competiție sunt deschise până pe 15 mai – Premii pentru toți participanții – Evenimentul susține o cauză umanitară – Citate motivaționale

Maratonul Internațional Brașov

Pe 19 și 20 mai are loc Maratonul Internațional Brașov, ediția a IV-a. Competiția de alergare de șosea are ca start și finiș Piața Sfatului. Evenimentul va grupa la start peste 3000 de pasionați de sport și mișcare, români și străini. Cursele au doar limita minimă de vârstă, de 6 ani. Participanții vor alerga pe cele mai importante străzi din Brașov, pe un traseu ce ajunge până în Poiana Brașov. Înscrierile în cursă sunt deschise până pe 15 mai. Primii clasați la feminin, masculin și în funcție de categorie vor primi premii în bani, produse și servicii, diplome, cupe.

Toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială. Competiția are probe ce satisfac orice nivel de pregătire: maraton (42 km), semimaraton (21 km), cursă (10,7 km), cursă populară, caritabilă, necompetițională și necronometrată (5,7 km), team run (4 x 10,7), cursa de 2,5 km, necompetițională și necronometrată, cursa copiilor între 6 și 14 ani și crosul universitar de 2,5 km.
Evenimentul susține cauza umanitară a brașoveanului Robert Cadar, inginer, blogger și fotograf și alergător montan. Robert Cadar a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer. Prin implicarea sa în numeroase proiecte și cauze sociale a devenit imaginea performanței sportive și a altruismului.

Citate motivaționale

Voi prezenta în continuare câteva citate care te vor motiva să practici atletism. Sau, pur și simplu, să alergi pentru a te menține în formă.

„N-am nevoie de un motiv, am nevoie de un drum!”
„Aleargă de parcă ai fi furat ceva!”
„Adevărații atleți aleargă, ceilalți doar se joacă.”
„Stadioanele sunt pentru spectatori. Noi, alergătorii, avem natura și este mult mai bună.”
„Voința de a câștiga nu are valoare fără dorința de a te pregăti.”
„Campionii nu devin campioni în momentul câștigării concursului, ci în orele, săptămânile, lunile și anii pe care le-au petrecut pregătindu-se pentru asta. Victoria în sine este doar o fărâmă care le demonstrează caracterul de campion.”
„Dacă aștepți condițiile perfecte, nu vei realiza nimic niciodată.”

Te invit să citești mai multe articole pe teme sportive aici.

Mihaela Mușetescu