Maria Cassi cu „Attente al lupo“, la ARCUB

0
134

maria-cassiSpectacolul „Attente al lupo“, un one woman show susținut de actrița italiană Maria Cassi, va avea loc la Sala ARCUB, în 7 și 8 noiembrie, de la ora 20.00.

„Attente al lupo“ este un spectacol umoristic axat pe una din temele preferate ale actriței, respectiv diferențele dintre bărbați și femei. Maria Cassi prezintă mereu disputatul subiect într-o abordare originală, inspirându-se din relatările biblice cuprinse în Vechiul Testament, anunță organizatorii, într-un comunicat de presă.

Trei momente principale din istoria umanității fac deliciul publicului în spectacolul „Attente al lupo“: Geneza, legendara Arcă a lui Noe și Turnul Babel. Jocul interpretativ al artistei capătă puternice accente comice odată cu gesturile specifice fiecărui personaj pe care le redă, ceea ce scoate la iveală și capacitatea de analiză pe care și-a dezvoltat-o în ultimii ani, în care s-a dedicat studiului limbajului non-verbal. Stilul Mariei Cassi se apropie în mod evident de cel al unor mari actori de comedie, precum Charlie Chaplin, Jerry Lewis și Jacques Tati.

Deși este un one woman show, spectacolul este dinamic și abundă de personaje, care interacționează unele cu altele până la conflict, căci Maria Cassi este pe rând bărbat și femeie, Adam și Eva, tânără și bătrână, subliniind prin mișcările corpului caracteristicile fiecărui personaj și reușind să aducă în prim plan elementele comice ale acestora, întocmai ca un caricaturist.

Biletele pentru cele două spectacole, din 7 și 8 noiembrie, pot fi achiziţionate de la Casa de bilete ARCUB (Str. Batişte nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here