Marina Constantinescu este Librar pentru o zi

0
123

librar_mediumMarina Constantinescu este Librar pentru o zi, miercuri, 18 martie, de la ora 19.00, la Librăria Bizantină

Evenimentul face parte din Campania Librar pentru o zi, susținută de Libraria Bizantină și are ca scop să reamintească publicului de bucuria de a citi cartea în forma ei tiparită, în contextul digitalizării tot mai galopante a conținutului. Afișul evenimentului este realizat de Laurențiu Midvichi.

Scurtă biografie

Marina Constantinescu, absolventă a Facultăţii de Filologie a Universităţii Bucureşti, a început să colaboreze cu suplimentul LAI al ziarului Cotidianul şi cu revista România Literară, în 1992, unde a debutat cu cronică dramatică. Tot în acelaşi an a devenit şi membru UNITER.

A primit premiul UNITER pentru cel mai bun critic de teatru în 1997, cît şi Marele Premiu APTR, pentru seria de emisiuni Nocturne.

A publicat volumele “Danaidele – istoria unui spectacol” şi “A fost odată în România”, numeroase articole în reviste de specialitate şi a realizat studii, în România şi în străinătate, despre fenomenul teatral şi complexitatea lui.

În televiziune a început să lucreze în 2000, ca realizator al emisiunii “Cabina de montaj”, iar din 2001 realizează “Nocturne”, emisiune difuzată pe TVR1.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here