Mașini electrice din lemn?

0
278

Fiecare om are pasiunile sale.  În timp ce unii colecționează timbre, alții pictează, citesc sau practică diferite sporturi.

Sculptatul în lemn este pentru Liu Fulong, o veche pasiune. Dulgherul a construit o mașină din lemn, de dimensiuni reale, despre care, la prima vedere ai zice că e de jucărie.

masina1Dar nu e. Mașina cântărește aproximativ 350 kilograme și 2,5 metri lungime, este echipată cu baterii, oglinzi, faruri și roată de rezervă și este complet funcțională, după cum se arată pe dailymail.co.uk/.

Construcția a durat patru luni iar domnul Fulong  a cheltuit 20.000 de yuani ( 2700 €) pentru realizarea ei.

Autovehiculul poate atinge viteze pâna la 50km/h  iar autonomia sa este mică. Poate parcurge aproximativ 20 km,  între două alimentări.

masina2Fulong trăiește în Shengyang, Liaoning o provincie din nord-estul Chinei și nu are nici o instruire formală în producția de automobile. El a abandonat școala după terminarea ciclului primar.

Acesta nu este primul vehicul de acest tip construit de Liu Fulong.  Anul trecut el a realizat prima sa mașină din lemn,  de dimensiuni mai mici, pe baterii, care atingea 30 km/h.

masina3Emanuela Popa

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here