Povestea uluitoare a călugărului care trăieşte izolat în vârful unei stânci de 40 de metri

0
146

De 20 de ani, Maxime Qavtaradze, un călugăr în vârstă de 59 de ani, trăiește în izolare totală în vârful unei stânci înalte de 40 de metri, aflată deasupra mănăstirii sale, scrie Daily Mail.

Maxime Qavtaradze - trăieşte în vârful unei stânci de 40 de metri Călugărul care a ales să trăiască mai aproape de Dumnezeu primește mâncarea de la discipolii săi cu ajutorul unor scripeți. De două ori pe săptămână, coboară pe o scară lungă pentru a se ruga alături de ei.

“Când eram mai tânăr, am consumat alcool, am vândut droguri, am făcut de toate. Când am ajuns în închisoare mi-am dat seama că era timpul pentru o schimbare”. Atfel Maxime a ajuns să îmbrățișeze viața monahală.

În 1993, Maxime Qavtaradzea devenit călugăr și s-a cățărat în vârful stâncii pentru a începe o nouă viață, una dedicată Lui Dumnezeu.

“În primii doi ani, nu era nimic acolo sus. Am dormit într-un frigider vechi pentru a mă proteja de vremea aspră”, își amintește Maxime. De atunci, Maxime Qavtaradze și comunitatea creștină din zonă au construit o scară până în vârf, au reconstruit o biserică și au construit un corp de clădire unde Maxime își petrece zilele rugându-se, citind și pregătindu-se să se întâlnească cu Dumnezeu.

Sursa: realitatea.net

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here