Medalia de Aur la Campionatul European de Folclor, cucerită de artiștii Operei Comice pentru Copii

0
415

copil-folclorArtiștii Operei Comice pentru Copii din București au câștigat, la cea de-a VI-a ediție a Campionatului European de Folclor “Euro Folk” 2014, Medalia de Aur și Placheta Orfeul de Aur, calificându-se totodată în marea finală a concursului în care va fi desemnat câștigătorul Grand Prix-ului, informează un comunicat de presă.

De asemenea, soliștii Operei Comice, Oana Șerban, Lucia Racoveanu, Roberta Enișor, Jennyfer Dumitrașcu și Bogdan Șerban au fost răsplătiți cu Premii Speciale la Euro Folk 2014.

Premiile au fost acordate “ca o încununare a evoluțiilor artistice și a succesului de care s-au bucurat artiștii”, se arată în comunicatul citat.

Campionatul European de Folclor “Euro Folk” 2014 se desfășoară în perioada 9 iulie — 13 iulie, în Bulgaria, în localitățile Nessebar, Burgas, Sveti Vlas și Pomorie, sub egida EAFF (European Association of Folklore Festival) și a Euro Folk Academy. Considerat “Numărul 1” în Europa, la festival participă anual între 9.000 și 15.000 de muzicieni, interpreți și dansatori din toată lumea, precizează sursa citată. Este transmis și preluat de peste 50 de posturi de televiziune și, prin intermediul World Wide Internet Television “Euro Folk”, este transmis live online pe tv.eurofolk.com.

Ana Grama

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here