Medalion: Julio Iglesias Jr.

0
224

Julio Iglesias Jr.Julio Iglesias Jr. s-a născut în Spania şi a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel şi fratele mai mic, Enrique. Este căsătorit cu Charlise Verhaert, cunoscută în lumea modelling-ului.

Julio Iglesias Jr. și Latino lovers

Albumul de debut se intitulează “Under My Eyes”. A apărut în show-uri de televiziune remarcabile precum Hollywood Square, Regis & Kathie Lee, VH1 The List, The American Music Awards. A fost declarat “Cel mai bun artist” în cadrul premiilor FAMA.

A prezentat creații semnate de Versace, Tommy Hilfiger şi Gap. A avut un rol de succes într-un serial săptămânal pentru adolescenți, difuzat de postul NBC, “Out of the blue”. De asemenea, a găzduit o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinații din America Latină şi America de Sud, pentru postul de televiziune Travel Channel.

Concert alături de tatăl său

Timp de trei luni a susținut un turneu amplu în Europa şi Asia pentru promovarea albumului “Under My Eyes”. De asemenea, a susținut turnee în Rusia şi Europa de Est. A apărut și alături de tatăl său, Julio Iglesias, într-un concert la Sala Palatului din București. Cei doi au cântat în duet piese care au încântat audiența.

Citiți și Sierra Nevada – Locuri din Spania în care găsești zăpadă.

Julio Iglesias Jr. colaborează și cu trupa Latino Lovers, alături de care a lansat un album.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here