Mesaje de Constantin și Elena. Cele mai frumoase urări pentru cei care își serbează onomastica

0
555

Constantin și Elena

Sf. Constantin și Elena – Peste 1.700.000 de români își serbează onomastică de sărbătoarea Sfinților Mari Împărați Constantin și Elena.

Sf. Constantin și Elena – Urări pentru prieteni și cei dragi

Sfinții Constantin și Elena, “cei întocmai cu Apostolii”, sunt pomeniți în Biserica Ortodoxă pe 21 mai. Iată câteva sugestii de urări pentru persoanele iubite şi prieteni.

Sfinții Constantin și Elena să te călăuzească mereu! Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească!

Citiți și Egipt, Muntele Sinai.

Fie că această zi să-ţi deschidă poartă unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulți ani!

Fie că din această zi sfântă, în drumul lin al vieții dvs., să răsară mereu câte-o rază de soare care să vă aducă fericire şi bucurie. Va doresc multă sănătate, să aveți sufletul curat şi toate dorințele să vi se împlinească. La mulți ani!

La mulți ani cu sănătate!

La mulți ani cu sănătate,
Să îţi dea Domnul tot ce dorești,
Zile senine şi fericire
Dragă Constantin/Elena, să ne trăiești!

Sfântul căruia îi purtați numele să va ocrotească în fiecare zi, să va aducă liniște şi pace şi să nu lase că speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Cu ocazia zilei onomastice, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulți ani!

Citiți și Sfinții Apostoli și moaștele lor.

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetorii şi la fel de frumoasă precum o grădina plină cu flori.

La mulți ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorințele. Sănătate şi numai bucurii!

Ana Grama