Mesaje divine

0
526

Greu de crezut? Într-o localitate din Rusia, credincioşii au început să venereze un copac pe al cărui trunchi a apărut în mod miraculos chipul lui Iisus Hristos, alături de sfinţi, precizează http://www.dailymail.co.uk

copacÎn luna septembrie 2014, grădinarii care tăiau crengile uscate ale  copacilor din satul Burmakino, o regiune centrală din Kirov, Rusia, au descoperit aceste imagini încrustate într-un mesteacăn.

Sătenii au declarat că nu l-au băgat în seamă, până când au început să se contureze în scoarţa sa forme arcuite, semănând perfect cu icoanele din biserică. Iar ulterior, distingându-se chipurile lui Iisus şi ale discipolilor săi, oamenii au fost convinşi că este lucrarea lui Dumnezeu.

Localnica Valentina Naumova spune: „Mi se pare că au venit să ne transmită ceva”.

Unii locuitori cred că este mesajul Bunului Dumnezeu.

În sat nu există biserică de sine stătătoare încă din 1930, când aceasta a fost distrusă de comunişti. În Uniunea Sovietică au fost confiscate toate bisericile care deţineau o clădire în proprietate şi transformate în spaţii publice, iar marea majoritate – precum biserica din Burmakino – au fost distruse.

Acum, întreaga congregaţie se adună să se roage şi să dea slavǎ în faţa copacului.

Pentru Biserica Ortodoxă, icoanele reprezintă imagini cu puternicǎ încărcăturǎ religioasă, care fac adevărate minuni.

Conducătorii Bisericii Ortodoxe din Rusia au rămas profund impresionaţi de apariţia acestei arătări, astfel că plănuiesc reconstruirea bisericii din sat – „Maica Domnului din Kazan”.

Părintele Felix Ozerov declară: „Tatăl din ceruri ne-a grǎit, iar noi Îl ascultǎm”.

Traducere –  JS

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here