Micii scriitori pot deveni cunoscuţi prin intermediul unui portal special de literatură

0
88

Micii scriitori pot deveni cunoscuţi prin intermediul unui portal special de literatură la care îşi pot trimite creaţiile – proză sau poezii. Lucrările lor pot deveni cunoscute după selecţia acestora pe marile regiuni Moldova, Ardeal, Bucureşti.

Micii scriitori Pe site-ul literaturacopii.ro există o rubrică specială pentru elevii din toată ţara, care pot accesa astfel datele necesare şi publică lucrările lor.

 “Fac un apel către elevii din toată România, şi dincolo de graniţele actuale ale României, să scrie la această rubrică — foarte apreciată, vizionată, cu un trafic foarte mare. Îi rog pe toţi profesorii şi părinţii cu copii talentaţi să ştie că au o modalitate, un loc comun unde să scrie. Poate că sunt viitori scriitori. Suntem împărţiţi pe zone — am un redactor-şef pentru Moldova. În România sunt încă trei zone — Bucureşti, Iaşi şi Ardeal; şi le vedem, şi le publicăm chiar şi cu o prezentare a micului scriitor, cu o fotografie, cu un CV, locul de origine, şcoală unde învaţă. Uneori prezentăm grupaje pe mai multe poezii, alteori doar un singur poem. Avem chiar şi o mică vedetă a literaturii pentru copii, la Galaţi, pe Denişa Lepadatu”, a declarat pentru Agerpres scriitorul Petre Crăciun, coordonatorul acestui proiect şi directorul portalului Literatura Copii.

Sursa: emaramures.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here