Microsoft lansează Windows 10. Ce noutăți aduce

0
296

windows_10_cortanaMicrosoft a anunţat data oficială de lansare pentru Windows 10. Aceasta va fi 29 Iulie 2015, potrivit anunţului postat pe blogul companiei.

Începând cu această dată, utilizatorii Windows 7 şi Windows 8.1 îşi vor putea actualiza gratuit sistemele de operare, dacă vor descărca noul soft în primul an de la lansare, relatează Mediafax.

Actualizarea va fi de asemenea gratuită pentru telefoanele cu soft Windows Phone 8.1, precum şi pentru sistemul de jocuri Xbox One.

Noutăţile Windows 10, prezentate de Microsoft încă de la începutul acestui an, includ un motor de căutare diferit şi un asistent digital cu comandă vocală, pe nume Cortana.

De altfel, anunţul oficial privind data de lansare este făcut de Cortana printr-o înregistrare postată la începutul comunicatului.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here