Miraculos: Un bebeluş a revenit la viaţă după mai bine de 12 ore

0
241

shutterstock_70630042Cazul unui bebeluș din China, inexplicabil pentru medicină, a impresinat o lume întreagă. Un copilaș, născut prematur și declarat ulterior mort de către doctori, a revenit la viață după ce a stat peste 12 ore într-un frigider de morgă, la o temperatură de minus 12 grade Celsius.

După ce a venit pe lume bebelușul a fost ținut la incubator o vreme, dar pentru că starea sa era una bună, părinții lui au putut să-l ia acasă. Bucuria lor a fost însă una de scurtă durată, doarece copilul a încetat să mai respire, așa că au chemat salvarea speriați. După consult medicii au declarat că nu mai este nimic de făcut și au emis certificatul de deces, în care au speciaficat faptul că inima micuțului a cedat.

În dimineața imediat următoare, când angajații de la morgă se pregăteau să transfere trupul la crematoriu, s-a constat că bebelușul era viu.

Copilul a fost transportat la reanimare și se află în stare bună, părinții fiind chemați imediat la spital, relatează rosbalt.ru, citat de Rador.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here