Mircea Lucescu, ofertat de una dintre cele mai bogate echipe din lume!

0
98

Mircea LucescuMircea Lucescu este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din lume, iar ofertele continuă să curgă pe adresa sa, chiar dacă românul tocmai ce şi-a prelungit contractul cu Şahtior Doneţk.

Mircea Lucescu este, mai nou, pe listă scurtă a bogaţilor de la Anji Mahacikala, echipă care s-a despărţit de olandezul Guus Hiddink.

„Este favorit (n.r. Mircea Lucescu) să preia postul de antrenor. În vară a semnat prelungirea cu Şahtior doar pentru că Hiddink anunţase că rămâne la Anji”, susţin jurnaliştii ruşi.

Guus Hiddink şi-a dat demisia de la Anji după înfrângerea, scor 1-2, suferită în runda a doua a campionatului Rusiei. Ea a pierdut în faţa lui Dinamo Moscova, echipă pregătită de Dan Petrescu.

La Anji Mahacikala evoluează mai mulţi fotbalişti de clasă mondială, precum camerunezul Eto’o, brazilianul Willian, adus de la Şahtiorul lui Lucescu, fostul clujean Lacina Traore, Kororin, atacant cumpărat de la Dinamo Moscova în această vară, contra sumei de 19 milioane de euro, ori marocanul Boussoufa.

Cules de Alina Magdici

Sursa ziuanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here