“Momente”, o expoziţie despre arta din suferinţă, de Carmen Cristea, vernisată la Bucureşti

0
129

“Momente”, o expoziţie despre suferinţa care ne înconjoară, prezentată într-o notă personală de artista debutantă Carmen Cristea, a fost vernisată vineri seară la Bucureşti.

carmen-cristea“Momente” este expoziţia de debut a artistei Carmen Cristea, de profesie programator.

“Momente” reuneşte 23 de picturi, care surprind scene din realitatea înconjurătoare, puse într-o altă lumină, mai personală, de Carmen Cristea. Subiectele lucrărilor se învârt în jurul a două teme predilecte, sărăcia şi copilăria lipsită de naivitate.

“Nu am neapărat un model, ci redau într-un fel mai artistic ce mă gândesc eu că ar durea mai tare. Sunt însă şi unele lucrări mai vesele, ca să nu fim doar trişti şi atât”, a declarat Carmen Cristea la vernisajul expoziţiei, la care au participat câteva zeci de persoane.

Expoziţia poate fi vizitată până duminică, la ora 16.00, la ultimul etaj al Arc de Triomphe Hotel din Bucureşti.

Carmen Cristea are 34 de ani. A absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii Bucureşti, iar, în perioada 2003 – 2005, a fost profesor de informatică. În prezent, ea este programator.

A început să deseneze în timpul liceului, dar s-a apucat cu adevărat de pictat în iunie 2012, primul tablou, inspirat de o imagine de vacanţă, fiind deja vândut. Deşi nu are studii de specialitate, Carmen Cristea este o autodidactă în domeniul artistic şi plănuieşte să îşi dezvolte cât mai mult această pasiune.

 

Sursa: Mediafax

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here