Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva

0
83

Muzeul Civilizației Dacice și Romane (MCDR) Deva a fost inclus pe lista celor promovate de portalul european www.euromuse.net, unul dintre cele mai cunoscute din domeniu, conducerea instituției de cultură apreciind că în acest fel muzeul devean va câștiga la capitolul de popularitate, iar numărul vizitatorilor va crește.

muzeu„Momentan, pe lângă prezentarea generală a instituției noastre, cei interesați pot găsi informații despre expoziția temporară <<Cetatea Devei, restituită orașului>>, urmând ca, în viitorul apropiat, să oferim detalii despre toate expozițiile organizate la Deva sau la secțiile muzeului din teritoriu”, a declarat joi directorul MCDR Deva, Liliana Țolaș.

Muzeul din Deva este cel de-al doilea din România care este promovat de portalul euromuse.net, după Muzeul Național de Artă al României.

Muzeele incluse pe lista euromuse.net sunt prezentate publicului atât în limba țărilor respective, cât și în limba engleză. Informațiile despre activitatea acestor instituții de cultură sunt actualizate regulat, în colaborare cu muzeele partenere din 28 de țări europene.

Proiectul „euromuse.net — The exhibition portal for Europe” este finanțat de Comisia Europeană și susținut de NEMO — Network of European Museum Organisations.

Sursa: agerpres.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here