Muzeul Naţional de Artă al României organizează vizite ghidate în spaţiile istorice ale Palatului Regal

0
80

palatMuzeul Naţional de Artă al României a pregătit, pentru acest weekend, un program special de vizite ghidate în spaţiile istorice din corpul central al Palatului Regal.

Tururile includ Sufrageria Regală, Sala Tronului şi Scară Voievozilor şi vor fi organizate, sâmbătă şi duminică, de la 11.30, 14.00 şi 16.30. Vizitatorii nu trebuie să se programeze în prealabil, dar sunt sfătuiţi să se prezinte cu 30 de minute înainte de ora începerii turului la casă de bilete de la parterul Galeriei Naţionale.

Potrivit reprezentanţilor muzeului, va putea fi vizitată şi expoziţia “Fragmente de memorie – Portrete Regale. Palatul Regal”, prin care se încearcă reconstituirea unor momente din istoria familiei regale. Astfel, în anexă Sălii Tronului şi cea a Sufrageriei Regale, vizitatorii vor putea admira fotografii de epoca, planuri ale clădirii, piese de mobilier, obiecte ce au aparţinut familiei regale sau portrete ale acestora.

Tururi virtuale

În 2013, Muzeul Naţional de Artă al României a fost vizitat de 90.700 de persoane, iar anul acesta conducerea muzeului a lansat tururile virtuale gratuite.

Iar recenziile favorabile postate de către vizitatori pe tripadvisor.com, i-au adus muzeului certificatul de excelenţă TripAdvisor 2014.

Sursa: ivisit.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here