Muzeul Ţăranului Român, Certificat de Excelenţă TripAdvisor

0
861

26.-Muzeul-Taranului-Roman-BucurestiMuzeul Naţional al Ţăranului Român a primit Certificatul de Excelenţă pe anul 2013 din partea site-ului de promovare turistică TripAdvisor, a anunţat instituţia de cultură printr-un comunicat.

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Potrivit sursei citate, muzeul român a fost recunoscut astfel “ca o atracţie turistică de performanţă, datorită turiştilor activi pe cel mai mare site de promovare turistică din lume”.

“Premiul atestă imaginea foarte bună pe care o are muzeul la nivel naţional şi internaţional şi se acordă numai pe baza opiniilor utilizatorilor TripAdvisor, ceea ce face ca distincţia să confirme că muzeul este foarte bine situat în preferinţele turiştilor”, se arată în comunicat.

Cu o medie de 3.500 de turişti pe lună, muzeul s-a situat anul trecut printre cele mai bune destinaţii turistice, conform TripAdvisor, datorită plasării între primele 10% organizaţii afiliate la acest site, criteriu pe baza căruia se acordă certificatul amintit, precizează MŢR.

“Ne străduim să oferim vizitatorilor o experienţă memorabilă, iar acest premiu vine să confirme faptul că munca noastră a fost apreciată prin comentariile pozitive pe care le-am primit pe TripAdvisor”, afirmă Virgil Ştefan Niţulescu, directorul general al Muzeul Naţional al Ţăranului Român, citat în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here