Muzeului Selfies cu opere de artă se va deschide în mediul online

0
129

imagesO tânără din Danemarca a avut ideea de a crea un muzeu al selfies-urilor în timpul unei vizite la Galeria Naţională din Copenhaga când a realizat primul său selfie autoironic, apoi prietenii au adăugat altele. Potrivit DPA, în prezent există un întreg website pe această temă.

Ideea “Muzeului Selfies” este de a combina înclinaţia societăţii moderne de trata cu simţul umorului aceste autoportrete cu unele dintre capodoperele cele mai cunoscute din artele plastice.

Curatorii potenţialului muzeu al selfies-urilor sunt provocaţi să meargă într-o galerie de artă clasică şi să facă un selfie cu o a doua cameră, astfel încât să introducă smartphone-ul în imagine pentru ca subiectul unei lucrări de artă să interacţioneze cu telefonul.

p01qcpzj

În multe feluri, introducerea unui smartphone în fotografie – făcându-l să apară în ipostaza că un personaj ţine telefonul sau reacţionează la un mesaj de pe acesta – poate schimba întreaga natură a compoziţiei lucrării clasice, mai scrie DPA, citat de Agerpres.

SELFIE

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here