“Nimic nu e imposibil”. Un bărbat l-a împins 800 de kilometri pe prietenul său în cărucior

0
102

74f2ae50-1edb-11e4-841c-cba379e6598e_carucior2Doi prieteni din statul american Idaho au demonstrat că orice obstacol poate fi depăşit dacă îţi doreşti asta cu adevărat.

Justin Skeesuck şi Patrick Gray, ambii în vârstă de 39 de ani, sunt cei mai buni prieteni din copilărie şi împărtăşesc multe amintiri frumoase împreună. Când Justin s-a îmbolnăvit grav şi a rămas ţintuit în scaunul cu rotile, prietenul său nu l-a părăsit nicio clipă. Cei doi au decis să îşi continue aventurile, iar în luna iunie au început o expediţie uimitoare.

Patrick a împins căruciorul prietenului său pe o distanţă de 800 de kilometri, timp de 35 de zile.

“A fost o nebunie, dar am demonstrat că limitele fizice nu te definesc ca om. Nimic nu este imposibil!”, a declarat Patrick Gray pentru Today.com.

Expediţia a avut câteva porţiuni foarte dificile, iar uneori bărbatul a trebuit să-şi care în braţe prietenul.

În a doua zi pe Munţii Pirinei, o roată a căruciorului s-a stricat, însă străinii cu care s-au întâlnit pe drum le-au sărit în ajutor.

“Nu erau obligaţi să oprească, puteau să meargă mai departe. Dar întreaga călătorie ne-a arătat că dacă ai încredere, cu ajutorul comunităţii şi cu dragoste se vor întâmpla lucuri minunate”, a mai spus Patrick.

Cei doi nu se vor opri aici şi plănuiesc deja un safari african. Pentru moment, au început să strângă fonduri pentru documentarul despre aventura lor.

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here