Noi frecvenţe pentru Radio TRINITAS

0
101

Radio TRINITAS se va putea asculta şi în localităţile Nucet (96, 4 MHz), Panciu (93 MHz), Petroşani (93, 7 MHz) şi Slobozia (102, 6 MHz), potrivit Agenţiei de ştiri Basilica a Patriarhiei Române.

radio TRINITASPostul Patriarhiei Române a obţinut, joi, 21 noiembrie 2013, patru din cele douăzeci de frecvenţe scoase la concurs de Consiliul Naţional al Audiovizualului. Acestea se adaugă celor 47 frecvenţe terestre care acoperă peste 80% din teritoriul României.

Postul de radio TRINITAS a fost înfiinţat în anul 1996. E a luat nastere din iniţiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. In acea vreme era Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei.

Prima transmisiune difuzată de Radio TRINITAS în seara zilei de 17 aprilie 1998, Sfânta și Marea Vineri din acel an, a fost slujba Prohodului Domnului. Ea a avut lov la Catedrala mitropolitană din Iași.

Programele Radio TRINITAS se adresează tuturor categoriilor de ascultători. Pe lângă emisiunile religioase, grila de programe conține informații culturale, sociale și economice.

Redacţia Jurnal Spiritual

Jurnal Spiritual

Asculta: http://radio-online.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here