Noua opțiune de la Google care ușurează căutările pe internet

0
66

 

Discover feed, noua opțiune Google
Discover feed, noua opțiune Google

Discover feedDiscover feed, noua opțiune Google

Google a introdus o nouă opțiune care ușurează căutările pe internet. Denumită Discover feed, aceasta a fost anunțată în cadrul sărbătoririi celei de-a 20-a aniversări a companiei.

Discover feed este destinată utilizatorilor de telefonie mobilă, cărora le oferă mai multe comenzi rapide de căutare, cele mai multe fiind menite să acceseze știrile recente.

Prin comenzile rapide utilizatorii pot obține și prognoze meteo curente, rezultate sportive și alte știri.

O schimbare majoră

Acest noul upgrade, spun experții, reprezintă o schimbare majoră pentru cel mai popular motor de căutare din lume, deoarece Google începe să acorde din ce în ce mai multă atenție informațiilor noi şi actualizate.

Asta înseamnă că atunci când se face o căutare, noua funcţie va încerca să determine termenul respectiv înainte de a-l introduce în browser.

Discover feed, noua opțiune Google

Pe de altă parte, Google Chrome oferă deja utilizatorilor mai multe destinații de căutare sugerate, care apar imediat după deschiderea unui nou card.

Trebuie spus că funcția Discover feed poate fi utilizată în browserele Chrome și Safari, atât pe platformele Android, cât și pe platformele iOS. Într-o primă etapă opțiunea este disponibilă pentru utilizatorii din Statele Unite, fiind treptat extinsă și în celelalte părți ale lumii.

Citește și:

Aplicaţia care îi protejează pe cei mici atunci când navighează pe internet
Idei geniale care au schimbat omenirea – Internetul
NASA vrea internet în tot Sistemul Solar. Primul pas a fost făcut: Stația Spațială

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here