Nu s-a lăsat învins. Suferă de dislexie, dar realizează portrete extraordinare | GALERIE FOTO

0
133

10Vince Low este un tânăr din Malaezia care reușește să facă niște lucruri uimitoare. Deși suferă de dislexie, care se manifestă prin modificarea cuvintelor, prin greșeli de lectură, dar și printr-o recunoaștere greoaie a textelor scrise sau tipărite, Vince realizează niște portrete foarte reușite, în care redă extrem de fidel trăsăturile multor celebrități și nu numai.

În ciuda incapacității sale de a procesa mai greu cuvintele și imaginile și chiar de a scrie mai greu decât cei care nu suferă de dislexie, Vince are un real potențial să devină foarte cunoscut în lumea artistică, iar portretele sale care se ascund în spatele unor mâzgălituri îi demonstrează talentul creativ.

Imaginația sa „haotică” este apreciată de către multe persoane din Malaezia, iar acum câteva luni și-a expus câteva portrete ale unor celebrități, care au fost foarte bine primite de către critici.

Iată câteva portrete realizate de către Vince, care nu mai au nevoie de nicio descriere.

123546897

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here