O armă atomică a distrus civilizația antică din India acum 10.000 de ani

0
308

Una dintre cele mai misterioase civilizații care a trăit pe Terra este c. Arheologii presupun că Rama a început să de dezvolte în urmă cu 17.000 de ani și a ajuns la un nivel tehnologic greu de imaginat. Numărul imens de locuitori, dar și teritoriul extrem de vast pe care l-a ocupat această civilizație antică au făcut ca forța sa armată să crească considerabil.

explozieLegenda spune că Rama se afla în rivalitate cu Atlantida și la un moment dat în istoria îndepărtată a planetei a existat o confruntare de proporții care a inclus și bombele atomice. Drept dovadă s-a invocat un episod din poemul naţional indian Mahabhara în care se descrie „un uriaş mesager al morţii care a transformat în cenuşă întreaga rasă”; „un singur proiectil având puterea întregului univers”, „după câteva ore toată hrana era infectată”.

Pentru că au existat numeroase voci care susțin că scrierile antice indiene nu sunt decât simple povești, arheologii au prezentat o serie de descoperiri care par să-i contrazică pe sceptici.

O primă descoperire importantă a fost efectuată în Valea Indusului, India, unde deșertul se întinde cât se poate vedea cu ochii. Arheologii susțin că în acea zonă ar fi existat unul dintre cele mai importante orașe ale civilizației Rama. În urma unei explozii atomice, întreg orașul s-a transformat în nisip. Interesant este faptul că și în prezent o zonă de circa 3 km pătrați din acest deșert conține un strat gros de cenușă radioactivă. În urma analizei, s-a stabilit că întreaga zonă trebuie băgată în carantină pentru că prezintă un risc major asupra sănătății tuturor celor care pot trece prin zonă. Acestă măsură este una importantă pentru că astfel realizăm puterea armei atomice care a explodat în acea zonă.

Cercetătorii sunt de părere că bomba atomică explodată în zona respectivă a fost de mărimea celei căzute la Hiroshima, numai că explozia sa s-a desfășurat pe un perimetru mult mai mic.

Un alt semn al unui război nuclear este un crater uriaș care se află chiar lângă Bombay. Expertizele au demonstrat că nu a fost făcut de impactul unui corp ceresc, ci de către o explozie atomică.

O altă descoperire a fost efectuată la Mohenjondaro, unul din oraşele Rishi ale Imperiului Rama. Excavaţiile arheologice au scos la iveală schelete care zăceau pe străzi ca şi cum un dezastru apocaliptic s-ar fi abătut peste oraş, schelete radioactive, cele mai radioactive resturi umane de la tragedia de la Hiroşima!

razboi-2Unii autori avansează ideea că războiul nuclear care a distrus acestă civilizaţie a avut loc acum 10.000 de ani. Cazul a fost studiat în secolul trecut de mai mulţi savant sovietici, care au descoperit ca scheletele au un nivel ridicat de radioactivitate. Într-una din aceste locaţii a fost găsit un schelet cu un grad de radioactivitate de 50 de ori mai mare decât cel normal.

razboi-nuclearMai mult de atât, șeful Proiectului Manhattan, prin care SUA a construit cele două bombe nucleare ce au distrus oraşele Nagasaki şi Hiroshima , cercetătorul J. Robert Oppenheimer, a adăugat şi el o umbră de mister peste deja faimoasa sticlă verde. Într-un interviu pe care l-a acordat imediat după ce a asistat la primul experiment atomic, cercetătorul a citat din Bhagavad Gata: „Acum am devenit Moartea, Distrugătoarea de Lumi“. Cu altă ocazie, intervievat la Universitatea Rochester, la şapte ani după istoricul experiment, şi întrebat dacă acela a fost primul experiment atomic din istorie, replica sa a fost: „Păi, da, în istoria modernă“.

Sursa: efemeride.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here