O călugăriţă cu glas de înger, la Vocea Italiei: Sunt aici pentru că am un dar şi pentru a propovădui Evanghelia | VIDEO

0
91

2742949-suor_cristina_scuccia_di_milano_lowO călugărită din din Sicilia a lăsat fără cuvinte juriul și publicul de la emsiunea Vocea Italiei, datorită glasului său angelic. Călugărița a cântat uimitor piesa “No One”, din repertoriul Aliciei Keys şi prin prezenţa sa plin[ de energie a reuşit să provoace o explozie de bucurie.

Sora Cristina Scuccia este membră a ordinului Surorilor Ursuline ale Familiei Sfinte şi are 25 de ani.

“Sunt o călugăriţi adevărată”, le-a spus ea, la sfârşitul piesei, membrilor juriului format din cântăreţii Raffaella Carra, J-Ax, Noemi şi Piero Pelu.

“Am venit aici pentru că am un dar pe care vreau să îl împărtăşesc. Sunt aici pentru a propovădui Evanghelia”, a mai spus Cristina Scuccia.

Chiar de la primele note interpretate de ea, publicul s-a ridicat în picioare în picioare, iar toți membrii juriului s-au întors. Ei au rămas uluiți să vadă cum o femeie înveşmântată în călugăriţă dansează pe scenă.

Fără îndoială, prestaţia călugăriţei a fost impresionantă, dar cei mai surprinzători au fost fanii din spatele scenei: părinţii şi patru călugăriţe prietene care au dansat şi au susţinut-o, emoţionaţi până la lacrimi, pe sora Cristina, scrie usatoday.com., citat de Mediafax.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here