O căsuță din Japonia plutește printre cireșii înfloriți

0
100

Ce poate fi mai reconfortant ca primăvara să te trezești printre cireși înfloriți și să bei un ceai la înălțime? O căsuță din Japonia a devenit visul tuturor japonezilor îndrăgostiți de plimbările printre cireși înfloriți.

copacA devenit deja o tradiție în Japonia ca locuitorii să se relaxeze în grădinile cu cireși înfloriți și plăcut mirositori. Căsuța de basm se află în Hokuto și plutește printre flori, susținută doar de un singur trunchi de chiparos, la o înălțime de câțiva metri de sol.

Această căsuță servește drept ceainărie, unde vizitatorii se pot îmbăta cu mirosul florilor și pot bea un ceai delicios și fierbinte.

Arhitectul Terunobu Fujimoru s-a gândit la această construcție ingenioasă pentru relaxarea japonezilor. În timpul furtunilor sau a cutremurelor, copacul reușește să țină căsuța și pe cei care se află în interiorul ei în siguranță, fiind extrem de robust.

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here