O femeie dedicată meseriei: nu părăseşte câmpul muncii nici la 92 de ani

0
89

92La 92 de ani, Sara Dappen ar trebui să fie de multă vreme la pensie înconjurată de nepoţi şi strănepoţi, dar femeia nu se dă dusă de la locul de muncă. Plină de energie, ea încă mai lucrează la un restaurant din Story City, Iowa, Statele Unite. Sara are toate şansele să devină cea mai longevivă angajată din lume.

La începutul lunii, The Sun publica o ştire despre un bărbat din Marea Britanie care mai este angajat la 88 de ani. La acea vreme doamna Dappen nu fusese încă descoperită. La cei 92 de ani este cu siguranţă cea mai în vârstă angajată din lume.

La restaurant, doamna Dappen,  se ocupă ca totul să fie curat pentru clienţi. Şterge mesele, şterge pe jos, adună resturile şi le aruncă la gunoi, dar cel mai mult îi place să stea la poveşti cu clienţii. De fapt, cam asta este şi principala sarcină de pe fişa postului deoarece a devenit o emblemă a restaurantului din Story City.

Sursa atitudinea.ro

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here