O fetiță din România, abandonată la naștere, a devenit campioană internațională la gimnastică aerobică

0
107

5e7241e0-f154-11e3-b42c-0dec1f202064_gimnasticAndreea are nouă ani, iar de curând, la Borovets, în Bulgaria, a cucerit medalia de aur la campionatele internaționale de gimnastică aerobică.

Fetița din România s-a impus în competiția dedicată sportivelor cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani. Ea are o poveste tristă. A fost abandonată la naștere, fiind luată apoi în grija unui asistent maternal.

Potrivit unui comunicat de presă, Andreea a beneficiat în casa familiei de plasament de atenția și dragostea unui cămin, ceea ce i-a permis să-și dezvolte talentul nativ pentru gimnastică și să obțină performanțe remarcabile.

Competiția din Bulgaria a avut la start sportivi din aproape toate țările europene, dar și din China, Vietnam și Mexic.

Andreea evoluează la Clubul Sportiv “Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport”, pentru care a obținut primul loc la Concursul național de gimnastică aerobică, aflat la a treia ediție, dar și la Campionatul național de gimnastică aerobică desfășurat pe 19-20 octombrie 2013.

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here