O româncă nominalizată la premiul internațional Readers Favorite

0
93

romanca sua„Viaţa mea pe net” (Polirom, 2012/My Life on Craigslist), al autoarei americane de origine română Alexandra Ares, este unul dintre cele şase romane finaliste la premiul internaţional „Readers Favorite”, la categoria „Ficţiune/ Umor”.

Ares, membru al Pen American Center din SUA şi al Uniunii Scriitorilor din România, este fondatoarea magazinului literar Manhattan Chronicles.

Concursul Readers Favorite este deschis tuturor cărţilor publicate în limba engleză, iar rezultatele sunt stabilite de bloggeri şi cititori, reprezentînd un barometru de popularitate. „Viaţa mea pe net” este o satiră a felului în care Internetul a pervertit modul de relaţionare sentimentală a oamenilor, oferind o oglindă acidă a moravurilor de ultimă oră ale tinerilor americani în cursa pentru supravieţuire şi pentru a avea un partener.

Câştigătorii „Readers Favorite” vor fi anunţaţi în data de 23 noiembrie 2013 la Regency Hotel din Miami, în cadrul unei ceremonii care va deschide Miami Book Fair.

Este cea de-a doua nominalizare la un premiu american pentru „My Life on Craigslist”, după ce în 2011 prima ediţie a romanului a fost nominalizată la cea mai bună carte a anului, „Best Book Awards USA” pentru Women Fiction, oferit de organizaţia US Book News din Los Angeles.

Cules de Alina Magdici

Sursa: evz.ro

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here