Oamenii de ştiinţă au descoperit că ADN-ul poate fi reprogramat prin Cuvinte şi Frecvențe

0
874

adnADN-ul uman este un Internet biologic și superior în multe aspecte celui artificial. Cercetarea științifică rusească explică în mod direct sau indirect fenomene precum clarviziunea, intuiţia, actele de vindecare spontane și de la distanță, vindecare de sine, tehnicile de afirmaţie, lumina / aura din jurul oamenilor (precum maeştrii spirituali), influenta minţii asupra tiparelor meteorologice și mult mai mult.

 În plus, există dovezi pentru un tip nou de medicină în care ADN-ul poate fi influenţat şi reprogramat prin cuvinte şi frecvente, FĂRĂ a extrage şi înlocui genele singulare.

 Oamenii de ştiinţă au dovedit că ADN poate fi reprogramat prin cuvinte și Frecvente. Doar 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor. Este acest subset de ADN, care este de interes pentru cercetătorii occidentali, fiind examinat şi clasificat. Restul de 90% este considerat “ADN nefolosit”.

Cu toate acestea cercetătorii ruşi sunt convinşi că natura nu a fost o întâmplare, s-au alăturat lingviștilor și geneticienilor într-o societate pentru a explora cele 90% procente de “ADN nefolosit.” Rezultatele lor constatările și concluziile sunt pur şi simplu revoluţionare!

Conform acestora, ADN-ul nostru nu este responsabil numai pentru construirea corpului nostru, dar, de asemenea, servește la stocarea datelor și în comunicare. Lingviştii ruşi au descoperit că codul genetic, mai ales în aparent inutilele de 90%, urmează aceleași reguli ca toate limbajele noastre umane. În acest scop, ei au comparat regulile sintaxei (felul în care cuvintele sunt puse împreună expresii și fraze formulare), semantică (studiul semnificaţiei în formele limbajului) şi regulile de bază ale gramaticii. Ei au descoperit că alcaloizii ADN-ului nostru urmează o gramatică regulată şi au reguli stabilite la fel ca limbile noastre. Limbi, astfel umane nu au apărut accidental, ci sunt o reflectare a ADN-ului nostru inerent.

Biofizicianul şi biologul molecular rus Pjotr ​​Garjajev şi colegii săi au explorat, de asemenea, comportamentul vibrational al ADN-ului. [Pentru concizie, voi da doar un rezumat aici. Pentru explorare suplimentară, vă rugăm să consultați anexa de la sfârșitul acestui articol] Linia de final a fost:. “. Cromozomii vii funcţionează exact ca computere solitonice / holografic utilizând endogen radiației laser ADN-ului” Acest lucru înseamnă că au reușit, de exemplu, pentru a modula anumită frecvență modelelor pe o rază laser și cu aceasta a influențat frecvența ADN și astfel informația genetică în sine. Deoarece structura de bază a perechilor ADN-alcaline și a limbii (cum este explicat mai devreme) au aceeași structură, nici o decodare de ADN nu este necesară.

Se pot folosi pur şi simplu cuvinte şi propoziţii din limbajul uman! Acest lucru, de asemenea, a fost demonstrat prin experiment! Substanţa ADN vie (în țesut viu, nu în vitro) va reacţiona întotdeauna la raze laser modulate prin limbaj şi chiar şi la unde radio, în cazul în care frecvențele adecvate sunt utilizate.

Acest lucru explica ştiinţific, în sfârşit de ce afirmaţiile, trainingul autogen, hipnoza pot avea asemenea efecte puternice asupra oamenilor şi a corpurilor lor. Este absolut normal şi natural ca ADN-ul nostru să reacţioneze la limbaj. În timp ce cercetătorii occidentali extrag gene singulare din ADN și le introduce -le în altă parte, rușii au lucrat cu entuziasm pe dispozitive care pot influența metabolismul celular prin radio, modulate adecvat și frecvențe de lumină și repararea astfel defectele genetice.

Grupul de cercetare Garjajev a reușit să dovedească faptul că cu această metodă cromozomi afectaţi de raze X, de exemplu, pot fi reparaţi. Ei au capturat şi tiparele informaţionale ale unui anumit ADN şi l-au transmis altuia, astfel reprogramarea celulelor la un alt genom. ? Astfel că au transformat cu succes, de exemplu, embrioni de broască în embrioni de salamandră pur și simplu prin transmiterea tiparelor de informaţie ADN! În acest fel, întreaga informaţie a fost transmisă fără niciun efect secundar sau conflictele întâlnite atunci când se extrag şi re-introduc gene unice ale ADN-ului. Aceasta reprezintă o incredibilă transformare a lumii prin cuvine , o descoperire de senzație! Toate acestea prin simpla aplicare a vibraţiei şi limbajului, în schimbul procedurii tăiere şi inserctie în altă parte! Acest experiment arata puterea imensă a geneticii cu unde, care are în mod evident o influenţa mai mare în formarea organismelor decât procesele biochimice ale secventelor alcaline.

Profesori ezoterici şi spirituali au cunoscut de mult timp faptul că organismul nostru este programabil prin limbaj, cuvinte şi gând. Acest lucru a fost demonstrat şi explicat. Desigur, frecventa trebuie să fie corectă. Și acest lucru explica de ce nu toată lumea este la fel de succes sau poate face acest lucru nu este efectuat întotdeauna cu aceeaşi forţă. O persoană trebuie să lucreze asupra proceselor interne și maturitate, în scopul de a stabili o comunicare conştientă cu ADN-ul. Cercetătorii ruşi lucrează la o metodă care nu este dependentă de acești factori, ci care să funcţioneze ÎNTOTDEAUNA, cu condiţia ca frecvenţa să fie corectă.

Dar conştiinţa unui individ mai dezvoltat are mai puţină nevoie de orice tip de dispozitiv! Se pot obține aceste rezultate singur, și știința se va opri în cele din urmă să râdă de astfel de idei şi va confirma şi explică rezultatele. Şi nu se termina aici? Oamenii de ştiinţă ruşi au descoperit că ADN-ul nostru poate cauza tipare neregulate în vid, producând astfel găuri de vierme magnetizate.! Găurile de vierme sunt echivalentele microscopice ale așa-numitei poduri Einstein-Rosen din apropierea găurilor negre (lăsate de stele burned-out).? Acestea sunt legături de tunel intre zone complet diferite din univers prin care informațiile pot fi transmise în afara spațiului și timpului. ADN-ul atrage aceşti biţi de informaţie şi le trimite la conştiinţa noastră. Acest proces de comunicare Hyper este cel mai eficient într-o stare de relaxare. Stresul, grijile sau un intelect hiperactiv în a preveni succesul comunicării hiper sau informaţia va fi complet distorsionată sau inutilă.

În natură, hiper comunicarea a fost aplicată cu succes de milioane de ani. Fluxul de viaţa organizat al insectelor demonstrează acest lucru viaţa insectelor explica foarte bine fenomenul. Omul modern o cunoaşte doar la un nivel mult mai subtil numit “intuiţie”. Dar omul, de asemenea, poate recâştiga hiper comunicarea şi profita din plin de ea . Un exemplu din natură: Când o regină furnica este separată spaţial de colonia ei, clădirea continuă cu fervoare și în conformitate cu planul. În cazul în care regină este ucisă, toate acestea, toate lucrările în colonie se opresc. Nici o furnica nu știe ce să facă. Se pare că regina transmite “planurile de construcție”, de asemenea, de departe prin intermediul conştiinţei de grup de subiecți ei. Ea poate fi la fel de departe cât vrea, atâta timp cât ea este în viață. La om hiper comunicarea este cel mai des întâlnita atunci când se câștigă brusc acces la informații, care sunt în afara bazei de cunoștințe. O astfel de comunicare hiper este apoi experimentata ca intuiţie sau inspiraţie. Compozitorul italian Giuseppe Tartini, de exemplu, a visat o noapte ca un demon stătea lângă el şi cânta la vioară. În dimineața următoare, Tartini a reuşit să noteze cu exactitate piesa din memorie, el a numit o Sonată diavolului Trill.

De ani de zile, un infirmier de 42 de ani a visat o situaţie în care era conectat la un fel de cunoaștere CD-ROM-ul. Cunoștințe verificabile din toate domeniile imaginabile i-au fost apoi transmise şi el a fost capabil să-şi reamintească tot dimineața. A fost un volum aşa de mare de informații, care părea o întreagă enciclopedie ce ia fost transmisă într-o noapte. Majoritatea faptelor au fost în afara cunoaşterii sale personale și primit detalii tehnice despre care nu ştia absolut nimic.

Când are loc hiper comunicarea, se poate observa în ADN, precum și în om fenomene speciale. Oamenii de ştiinţă ruşi au iradiat mostre de ADN cu lumina laser. Pe ecran a fost format un tipar de unde. Când au scos mostra de ADN, tiparul nu a dispărut, el a rămas. Multe experimente de control au arătat că modelul încă a venit de la proba eliminată, al cărei energie a rămas de la sine. Acest efect este numit acum efectul de ADN fantoma. Este de presupus că energia din afara spaţiului şi timpului curge în continuare prin găurile de vierme activate după ce ADN-ul a fost eliminat. Efectul advers cel mai frecvent întâlnit în hiper comunicare şi la oameni sunt câmpurile electromagnetice inexplicabile din apropierea persoanelor în cauză. Dispozitive electronice, cum ar fi CD playere pot fi iritate şi pot înceta să funcţioneze ore întregi. Atunci când câmpul electromagnetic se disipează încet, mecanismul funcţionează din nou normal. Mulţi vindecători şi psihologi cunosc acest efect din munca lor. Cu cât este mai bună atmosfera cu atât este mai frustrant faptul că aparatul de înregistrare nu mai funcționează și opreşte înregistrarea exact în acel moment. Și pornirea şi oprirea în repetate rânduri după sesiune unea nu va restabili funcţia încă, doar a doua zi totul va reveni la normal.

În cartea lor “Vernetzte Intelligenz” (Networked Intelligence), Grazyna Gosa şi Franz Bludorf explica aceste conexiuni precis și clar. Autorii citează de asemenea surse ce presupun că în vremurile de demult omenirea a fost la fel ca animalele foarte puternic conectată la conştiinţa de grup și a acționat ca un grup. Pentru a dezvolta şi experimenta individualitatea noi, oamenii, însă a trebuit să uităm de comunicarea Hyper aproape complet. Acum, că suntem destul de stabili în conştiinţa noastră individuală, putem crea o nouă formă de conştiinţă de grup și anume una, în care vom avea acces la toate informațiile prin intermediul ADN-ul nostru fără a fi forţaţi sau controlaţi de la distanţă cu privire la ce să facă cu aceste informații. Acum știm că la fel ca pe internet ADN-ul nostru poate distribui datele corespunzătoare în rețea, puteți apela datele din rețea și poateti stabili contacte cu alţi participanţi la reţea. Vindecarea la distanţă, telepatia sau “teledetecție” cu privire la starea rudelor etc. pot fi explicate astfel . Unele animale ştiu, de asemenea, de la distanță atunci când proprietarii lor au de gând să se întoarcă acasă. Asta poate fi interpretat şi explicat mai nou prin conceptele de conştiinţă de grup și comunicare Hyper. Orice conştiinţă colectivă nu poate fi utilizată în mod rațional pentru orice perioadă de timp, fără păstra o individualitate distinctă. În caz contrar, ne-ar reveni la instinctul primitiv de turma care este ușor de manipulat.

Comunicarea Hyper în noul mileniu reprezintă ceva foarte diferit: Cercetătorii cred că dacă oamenii cu individualitate completa ar recâştiga conştiinţa de grup, ar avea o putere de Dumnezeu, cum ar fi pentru a crea, modifica şi modela lucruri pe Pământ! Și umanitatea chiar se îndreaptă colectiv către o asemenea conştiinţa de grup de noul tip. Cincizeci la sută din copiii din ziua de azi voi fi copii problema imediat ce se vor duce la şcoală . Sistemul şcolar îi aduce pe toți împreună și cere ajustare. Dar individualitatea copiilor de astăzi este atât de puternică, că ei refuză această ajustare și renunțarea la idiosincraziile lor în cele mai diverse moduri.

În același timp se nasc tot mai mulţi copi clarvăzători [a se vedea cartea ” China’s Indigo Children ” de Paul Dong sau capitolul despre indigo în cartea Nutze die taeglichen Wunder”(Make Use of the Daily Wonders). Ceva în aceşti copii se îndreaptă mai mult și mai mult spre conştiinţa de grup de tip nou, și nu va mai fi suprimată. Ca o regulă, vremea de exemplu, este foarte dificil să fie influențata de o singură persoană. Dar poate fi influențata de o conştiinţă de grup (nimic nou pentru unele triburi ce fac asta în dansurile lor pentru ploaie). Vremea este puternic influenţată de frecvenţele de rezonanţă ale Pământului, aşa-numitele frecvente Schumann. Dar aceleași frecvențe sunt, de asemenea, produse în creierul nostru, iar atunci când mulți oameni îşi sincronizează gândirea sau persoane fizice (maeştrii spirituali, de exemplu) îşi concentrează gândurile lor într-un mod ca laserul, atunci ştiinţific vorbind nu este surprinzător deloc că sunt capabili să influenţeze vremea.

 Cercetătorii în conştiinţa de grup au formulat teoria Civilizaților de tip I. O umanitate care a dezvoltat o conştiinţă de grup de noul tip nu ar avea nici probleme de mediu, nici problem cu energia. Căci dacă ar fi să utilizeze puterea mentală ca o civilizaţie unificată, ar avea controlul energiilor planetei sale casă ca o consecinţă naturală. Și asta include toate catastrofele naturale! Teoretic o civilizaţie de tip ÎI ar putea chiar controla toate energiile din galaxia lor de origine. În cartea “Nutze mor taeglichen WunderBlogs,” este descris un exemplu în acest sens: Ori de câte ori un număr mare de oameni îşi concentreze atenţia sau conştiinţa lor pe ceva similar, cum ar fi de Crăciun, Campionatul Mondial sau la funeraliile de Lady Diana în Anglia, atunci anumite numere aleatorii generatoare de calculatoare încep să livreze numere ordonate în locul celor aleatorii. O conştiinţă de grup ordonată creează ordine în împrejurimile sale!

Atunci când un număr mare de persoane se aduna împreună foarte sapropiati, potențialul de violența dispare. Se pare că aici, de asemenea, un fel de conștiință umanitară a omenirii este creată. (Proiectul conştiinţa globală)

Pentru a reveni la DNA: Aparent este de asemenea un superconductor organic care poate lucra la temperatura normală a corpului. Supraconductori artificiali necesita temperaturi extrem de scăzute sau între 200 și 140 ° C pentru a funcționa. Cum am învăţat de curând toţi supraconductori sunt capabili de a stoca lumina şi informații. Aceasta este o explicație suplimentară ca modul ADN poate stoca informații. Exista un fenomen legat de ADN și găurile de vierme. În mod normal, aceste găuri de vierme supersmall sunt foarte instabile şi se menţin numai pentru mici fracţiuni de secundă. În anumite condiții găurile de vierme stabile se pot organiza formând apoi câmpuri de vid distincte în care, de exemplu, gravitatea se poate transforma în electricitate.

 Domeniile de vid sunt mingi auto-radiante de gaz ionizat ce conţin cantităţi considerabile de energie. Există regiuni din Rusia unde astfel de mingi radiante apar foarte des. Din cauza confuziei generale ruşii au început programe masive de cercetare care duc în final la unele dintre descoperirile menţionate mai sus. Mulți oameni văd domeniile de vid ca sfere strălucitoare pe cer. Te uiţi atent la ele şi te întrebi ce ar putea fi. M-am gândit odată: “Bună ziua acolo. Dacă eşti un OZN, zboară în triunghi “. Și, brusc, bilele de lumină s-au mutat într-un triunghi. Sau zburau pe cer ca nişte pucuri de hochei. Ei au accelerat de la zero la viteze ameţitoare, în timp ce alunecau ușor pe cer. Ca mulţi alţi, de asemenea, am crezut că ele sunt OZN-uri. Unele prietenoase, se pare, dacă au zburat în triunghiuri doar pentru le-am zis te rog. Acum, rușii au găsit în regiunile, unde domenii de vid apar de multe ori că, uneori, zboară ca sfere de lumina de la sol, în sus pe cer, că aceste mingi pot fi îndrumate prin gând. Unul a aflat că acele domenii de vid emit unde de joasă frecvență ca acelea ce sunt produse în creierul nostru.

Și din cauza acestei asemănări de unde ele sunt capabile să reacționeze la gândurile noastre. Să alergi emoționat într-una care este la nivelul solului nu ar putea fi o idee bună, deoarece acele sfere de lumina pot conţine energii imense și sunt capabile de a modifica genele noastre. Ele pot face asta, nu este obligatoriu să se întâmple dar trebuia menţionat. Mulţi învăţători spirituali produc, de asemenea, astfel de mingi vizibile sau coloane de lumină în meditaţie profundă sau în timpul muncii cu energie care declanşează senzaţii plăcute şi nu cauzează nici un rău. Aparent aceasta depinde de asemenea de ordinea interioară și pe calitatea și proveniența domeniu vid. Există unii profesori spirituali (tânărul englez Ananda, de exemplu), cu care nu se vede nimic la început, dar atunci când cineva încearcă să ia o fotografie în timp ce ei stau și vorbesc sau meditează în comunicare hiper, el devine doar o fotografie a unui nor alb pe un scaun. În unele proiecte de vindecare a Pământului astfel de efecte de lumină apar de asemenea pe fotografii.

Generațiile anterioare, care au intrat în contact cu astfel de experiențe de comunicare hiper şi domenii de vid vizibile erau convinse că un înger a apărut în fața lor. Și nu putem fi prea siguri la ce forme de conştiinţă putem obţine acces atunci când se utilizează comunicarea Hyper. Nu au dovezi științifice despre existența lor reală (oamenii care au avut astfel de experiențe nu suferă de halucinaţii) şi nu înseamnă că nu există nici un fundal metafizic. Am făcut pur şi simplu un pas uriaş către înţelegerea realităţii noastre.

Ştiinţa oficială ştie, de asemenea, de anomaliile de gravitaţie de pe Pământ (care contribuie la formarea domeniilor de vid), ci doar de cele de sub un procent. Dar recent au fost găsite anomalii gravitaționale între trei și patru procente. Unul dintre aceste locuri este Rocca di Papa, la sud de Roma (locaţia exactă în cartea “Vernetzte Intelligenz”, plus multe altele). Obiecte rotunde de toate tipurile, de la mingi la autobuze plinese rostogolesc în sus pe deal . Dar distant în Rocca di Papa este destul de mică, iar scepticii în logica înclina spre teoria iluziei optice (care nu poate fi cauza fenomenelor datorită caracteristicilor acestei locații).

Sursa: target-info.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here