Oamenii de ştiinţă investighează memoria apei

0
473

apaAdevarata natură a apei, sursa vieții – este necunoscută. Știm încă foarte puține despre proprietățile fascinante ale apei și secretele acesteia.

Apa ascunde o energie foarte mare, pe care suntem capabili să o eliberăm și să o modelăm cu ajutorul emoțiilor noastre puternice, atât pozitive, cât și negative.

Masaru Emoto, doctor în medicină alternativă și mai ales, un om de știință cu o minte deschisă, a efectuat cercetări la nivel mondial asupra apei și a modului cum aceasta ne afectează pe noi oamenii și mediul nostru înconjurător.

Emoto, care a scris o lucrare în mai multe volume intitulată “Mesaje de la apă”, este faimos pentru afirmația sa că structura moleculară a apei este afectată de consțiința umană.

Gândurile și cuvintele au cod unic magnetic ce poate interacționa cu apa, conform dr. Emoto.

Experimentele sale cu apa au arătat că aceasta reacționează la cuvintele noastre și, în funcție de ceea ce spunem și de emoțiile ce însoțesc cuvintele noastre, se creează forme, fie frumoase și armonioase fie urâte și neregulate.

Aflăm de la dr. Emoto că apa are o memorie – o memorie mult mai mare decât timpul tranzitoriu al vieții noastre.

Comportamentul acestei memorii poate fi comparat cu CD-urile noastre moderne ce stocheaza date digitale sau cu benzile magnetice.

Astăzi, mulți cercetători recunosc că apa este o substanță uimitoare, capabilă să colecteze eficient informații de la toate lucrurile, de îndată ce vine în contact cu ele!

Fizicianul Emilio del Giudice de la Universitatea din Milano, Italia, împreună cu colaboratorii săi au explicat că apa are capacitatea de a stoca informații pe perioade lungi de timp.

De asemenea, Vitold M. Bakhir, inventator rus și inginer minier, a efectuat mai multe experimente pe apă confirmând rezultatele anterioare.

Jacques Benveniste (1935 – 2004), un imunolog francez a descoperit că apa are o “memorie” și este capabilă să înregistreze digital și apoi tot digital să rescrie altă apă, chiar și atunci când substanţa a fost eliminată din ea.

Memoria apei poate fi comparată cu un puzzle alfabetic – aceleași litere pot fi aranjate în diferite cuvinte cu sensuri diferite, care au informații diferite. Aceste litere sunt, în cazul apei – moleculele sale.

Este ca un “cod” care conține o gamă întreagă de informații relevante și proprietăți potrivite, dar înfuncție de mai mulți factori diferiți. Este asemănător cu codul genetic al organismelor vii.

Apa este unul dintre purtătorii de astfel de informații. Aceste informații pot fi transmise prin internet și linii telefonice. Este greu de imaginat ce se mai poate realiza cu acest tip de informații.

Posibilele aplicații sunt nenumărate.

Cercetările asupra apei sunt doar la început! Noile cercetări de la Institutul de Cercetări Aerospațiale de la Universitatea din Stuttgart, în Germania, sprijină afirmațiile Dr. Jacques Benveniste din 1988, cum că apa extrage o amprentă de la energiile la care este expusă.

Gândiți-vă la asta! Apa pe care o bem are memorie! Încercați să beți apă cât mai curată posibil.

 

Sursa: odewire.com

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here